Kosten en vergoedingen


Er geldt een uurtarief, dan wel een dagdeeltarief, incl. btw 21%.


De kosten

De intake en vraag bespreken € 65,-

Een dagdeel (4 uur) € 250,-
Een sessie van 5 contactmomenten € 325,-

Huisconsult € 10,- extra

Voor elke opdracht wordt een op-maat-offerte gemaakt, in overleg met jou.


Bedrijven - organisaties

Tarieven nader af te stemmen.



Mogelijkheden van betalen:

1. De werkgever: Steeds meer werkgevers zijn bereid om in hun medewerkers te investeren, zodat zij werk doen dat aansluit bij hun competenties en lekker in hun vel (blijven) zitten (Persoonlijk Ontwikkel Plan). Hierdoor blijven medewerkers zich ontwikkelen, wat ook in het voordeel is van de werkgever. Stel het eens voor bij je manager of bij de afdeling P&O.

2. Het UWV: Mocht je werkloos zijn en een uitkering ontvangen, ofwel na ziekte weer aan het werk willen, dan is het mogelijk om via het UWV een persoonlijk re-integratietraject aan te vragen.

3. Zelf betalen: Een derde mogelijkheid is uiteraard om het zelf te betalen. We zijn vaak wel bereid om grote uitgaven te doen voor allerlei materiële en/of tijdelijke zaken, zoals een auto, PC, TV of vakantie, maar we aarzelen voor een blijvende investering in jezelf. Wat is je eigen vitaliteit je waard?


4. De ziektekostenverzekeraar: Soms vergoedt een ziektekostenverzekeraar een gedeelte, afhankelijk van de vraag, bijvoorbeeld bij preventieve zorg, stressreductie, persoonlijke effectiviteit. Check dit bij jouw verzekeraar. Een verwijzing van huisarts is wel vaak nodig bij de zorgverzekeraars.

5. Het persoonsgebonden budget (PGB): Ook is het mogelijk de ondersteuning vanuit het persoonsgebonden budget (PGB) te betalen. Dit budget en een indicatie kun je, indien mogelijk aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Meer informatie hierover kunt u vinden op de website www.pgb.nl.